دهی است جزء دهستان رحیم آباد بخش رودسر شهرستان لاهیجان، دارای 180 تن سکنه، محصول آن مختصری چای و صنایع دستی کوزه گری و سفال سازی و راه مالرو است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2)
دهی است جزء دهستان رحیم آباد بخش رودسر شهرستان لاهیجان، دارای 180 تن سکنه، محصول آن مختصری چای و صنایع دستی کوزه گری و سفال سازی و راه مالرو است. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 2)
دهی است از دهستان پنجهزارۀ بخش بهشهر شهرستان ساری. دارای 2035 تن سکنه، آب آن از چشمه سار و محصول آن برنج و غلات و پنبه و ابریشم و توتون و سیگار و صیفی و مرکبات است. شغل اهالی زراعت و گله داری و از صنایعدستی زنان بافتن کرباس و پارچۀ ابریشمی است. راه فرعی به شوسه دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 3)
دهی است از دهستان پنجهزارۀ بخش بهشهر شهرستان ساری. دارای 2035 تن سکنه، آب آن از چشمه سار و محصول آن برنج و غلات و پنبه و ابریشم و توتون و سیگار و صیفی و مرکبات است. شغل اهالی زراعت و گله داری و از صنایعدستی زنان بافتن کرباس و پارچۀ ابریشمی است. راه فرعی به شوسه دارد. (از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 3)
دهی است از دهستان سیارستاق بخش رودسر شهرستان لاهیجان، واقع در 9هزارگزی جنوب خاوری رودسر با 280 تن جمعیت. آب آن از نهر پل رود و راه آن مالرو است. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 2)
دهی است از دهستان سیارستاق بخش رودسر شهرستان لاهیجان، واقع در 9هزارگزی جنوب خاوری رودسر با 280 تن جمعیت. آب آن از نهر پل رود و راه آن مالرو است. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 2)
دهی است از دهستان استرآباد رستاق بخش مرکزی شهرستان گرگان، واقع در 22هزارگزی شمال خاوری گرگان با 630 تن جمعیت. آب آن از رود خانه محلی و راه آن ماشین رو است. امامزاده ای دارد و صنایع دستی زنان بافتن کرباس و پارچه های ابریشمی است. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3)
دهی است از دهستان استرآباد رستاق بخش مرکزی شهرستان گرگان، واقع در 22هزارگزی شمال خاوری گرگان با 630 تن جمعیت. آب آن از رود خانه محلی و راه آن ماشین رو است. امامزاده ای دارد و صنایع دستی زنان بافتن کرباس و پارچه های ابریشمی است. (از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 3)
خاز مایه هر چیز که مخصوص حصول تخمیر در جسمی باشد، قطعه ای از خمیر ترشیده که از آرد گندم روغن شیر یا ماست تهیه کنند و آنرا در خمیرنان داخل کنند تا برآید و آماس کند و قطیر نشود خمیر ترش
خاز مایه هر چیز که مخصوص حصول تخمیر در جسمی باشد، قطعه ای از خمیر ترشیده که از آرد گندم روغن شیر یا ماست تهیه کنند و آنرا در خمیرنان داخل کنند تا برآید و آماس کند و قطیر نشود خمیر ترش